♪
Kültür bakanlığı sınavında. Ankara thm koro şefi kızını aldı. Urfa korusu şefi kayın biraderini aldı. İstanbul korosu şefi oğlu ve yeğenini aldı. ilginizi çekerse detay verebilirim
ttnet arena - 09.07.2024
♪
Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anarken, ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılını en coşkun ifadelerle kutluyoruz.
Mavi Nota - 28.10.2023
♪
Anadolu Güzel Sanatlar Liseleri Müzik Bölümlerinin Eğitim Programları Sorunları
Gülşah Sargın Kaptaş - 28.10.2023
♪
GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE!
Mavi Nota - 07.02.2023
♪
30 yıl sonra karşılaşmak çok güzel Kurtuluş, teveccüh etmişsin çok teşekkür ederim. Nerelerdesin? Bilgi verirsen sevinirim, selamlar, sevgiler.
M.Semih Baylan - 08.01.2023
♪
Değerli Müfit hocama en içten sevgi saygılarımı iletin lütfen .Üniversite yıllarımda özel radyo yayıncılığı yaptım.1994 yılında derginin bu daldaki ödülüne layık görülmüştüm evde yıllar sonra plaketi buldum hadi bir internetten arayayım dediğimde ikinci büyük şoku yaşadım 1994 de verdiği ödülü değerli hocam arşivinde fotoğraf larımız ile yayınlamaya devam ediyor.ne büyük bir emek emeği geçen herkese en derin saygılarımı sunarım.Ne olur hocamın ellerinden benim için öpün.
Kurtuluş Çelebi - 07.01.2023
♪
18. yılımız kutlu olsun
Mavi Nota - 24.11.2022
♪
Biliyorum Cüneyt bey, yazımda da böyle bir şey demedim zaten.
editör - 20.11.2022
♪
sayın müfit bey bilgilerinizi kontrol edi 6440 sayılı cso kurulrş kanununda 4 b diye bir tanım yoktur
CÜNEYT BALKIZ - 15.11.2022
♪
Sayın Cüneyt Balkız, yazımda öncelikle bütün 4B’li sanatçıların kadroya alınmaları hususunu önemle belirtirken, bundan sonra orkestraları 6940 sayılı CSO kanunu kapsamında, DOB ve DT’de kendi kuruluş yasasına, diğer toplulukların da kendi yönetmeliklerine göre alımların gerçekleştirilmesi konusuna da önemle dikkat çektim!
editör - 13.11.2022
Mavi Nota e-Müzik Gazetesi tarafından bu yıl 21. si düzenlenen Mavi Nota Müzik Ödülleri (2013)'nin Ödül takdim töreni, KTÜ Devlet Konservatuarı'nın da değerli katkıları sonucu düzenlenecektir. Ödül töreni Mavi Nota Müzik Ödülleri (2013) Genç Solistler - Yılın Sanatçısı ödülünü kazanan Soprano Ayşe Şener ile Mavi Nota Müzik Ödülleri (2013) Genç Solistler - Seçiciler Kurulu Özel Ödülü'nü kazanan Soprano Eylem Demirhan Duru'nun katılımıyla gerçekleştirilecektir. Törende ödül kazanan değerli sanatçılarımıza kazandıkları ödüller takdim edilecektir.
Ödülümüz şartnamemiz gereği e-gazete üzerinden halk oylaması ile sonuçlandırılmıştı. Halk oylamasında kullanılan toplam 1447 oyun 772'sini alan Soprano Ayşe Şener, Genç Solistler Yılın Sanatçısı Ödülünü kazanmıştı. Oylama sonucunda aşağıda isimleri belirtilen Seçiciler Kurulu üyeleri, mesleğine katkılarından ve profesyonel duruşundan dolayı Soprano Eylem Demirhan Duru'ya, Genç Solistler Seçiciler Kurulu Özel Ödülü'nü vermeyi oy birliği ile kararlaştırmıştı. Genç Solistler dalı için seçmeler ise şartnamemizde belirtilen kriterler çerçevesinde seçiciler kurulumuz tarafından belirlenmişti.
Ödülümüzün Seçiciler Kurulu şu değerli isimlerden oluşmaktadır:
Mezzo Soprano Ebru Kaptan
Antalya Devlet Opera ve Balesi Solist Sanatçısı
Soprano Prof. Jeanette Thopmson
Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim Üyesi
Soprano Nurdan Küçükekmekçi Aydın
Antalya Devlet Opera ve Balesi Solist Sanatçısı
Piyanist Yeşim Gökalp
İzmir Devlet Senfoni Orkestrası Solist Sanatçısı
27 Aralık 2014 Cumartesi Saat: 19.00
Karadeniz Teknik Üniversitesi Kanuni Yerleşkesi
Osman Turan Kültür Merkezi Trabzon
Ödül organizasyonumuzun gerçekleşmesinde katkılarından dolayı KTÜ Devlet Konservatuarı'na ve sponsorlarımıza teşekkür ederiz.
Mavi Nota