ISSN: 1301 - 3971
Yıl: 18      Sayı: 1964
Şu an 33 müzisyen gazete okuyor
Müzik ON OFF

Günün Mesajları


♪ Kültür bakanlığı sınavında. Ankara thm koro şefi kızını aldı. Urfa korusu şefi kayın biraderini aldı. İstanbul korosu şefi oğlu ve yeğenini aldı. ilginizi çekerse detay verebilirim
ttnet arena - 09.07.2024


♪ Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anarken, ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılını en coşkun ifadelerle kutluyoruz.
Mavi Nota - 28.10.2023


♪ Anadolu Güzel Sanatlar Liseleri Müzik Bölümlerinin Eğitim Programları Sorunları
Gülşah Sargın Kaptaş - 28.10.2023


♪ GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE!
Mavi Nota - 07.02.2023


♪ 30 yıl sonra karşılaşmak çok güzel Kurtuluş, teveccüh etmişsin çok teşekkür ederim. Nerelerdesin? Bilgi verirsen sevinirim, selamlar, sevgiler.
M.Semih Baylan - 08.01.2023


♪ Değerli Müfit hocama en içten sevgi saygılarımı iletin lütfen .Üniversite yıllarımda özel radyo yayıncılığı yaptım.1994 yılında derginin bu daldaki ödülüne layık görülmüştüm evde yıllar sonra plaketi buldum hadi bir internetten arayayım dediğimde ikinci büyük şoku yaşadım 1994 de verdiği ödülü değerli hocam arşivinde fotoğraf larımız ile yayınlamaya devam ediyor.ne büyük bir emek emeği geçen herkese en derin saygılarımı sunarım.Ne olur hocamın ellerinden benim için öpün.
Kurtuluş Çelebi - 07.01.2023


♪ 18. yılımız kutlu olsun
Mavi Nota - 24.11.2022


♪ Biliyorum Cüneyt bey, yazımda da böyle bir şey demedim zaten.
editör - 20.11.2022


♪ sayın müfit bey bilgilerinizi kontrol edi 6440 sayılı cso kurulrş kanununda 4 b diye bir tanım yoktur
CÜNEYT BALKIZ - 15.11.2022


♪ Sayın Cüneyt Balkız, yazımda öncelikle bütün 4B’li sanatçıların kadroya alınmaları hususunu önemle belirtirken, bundan sonra orkestraları 6940 sayılı CSO kanunu kapsamında, DOB ve DT’de kendi kuruluş yasasına, diğer toplulukların da kendi yönetmeliklerine göre alımların gerçekleştirilmesi konusuna da önemle dikkat çektim!
editör - 13.11.2022


Tüm Mesajlar

Anket


DOB, DT ve GSGM'de 4B kadrosunda çalışanların 4A kadrosuna alınmaları için;

Sonuçları Gör

Geçmişteki Anketler

Tavsiye Et




Tavsiye etmek için sisteme girmeniz gerekmektedir.

Destekleyenlerimiz






 

Haberler


2017, canlı bir etkinlik takvimine sahip olurken yıl boyunca farklı mekanlarında gerçekleşen çok sayıdaki konser için binlerce müziksever etkinlik alanlarını doldurdu. 30.12.2017


2017 önemli konserlerin gerçekleştiği bir yıl oldu. Yeni açılan mekanların yanı sıra mevcut etkinlik alanlarında gerçekleştirilen çok sayıdaki konsere binlerce müziksever katıldı. 

Zorlu PSM'de gerçekleşen Patricia Kaas, Yasmin Levy ve Carla Bruni konserleri ön plana çıkarken mekanda gerçekleşen "Movies in Concert" serisi de dikkat çekti. 

Öte yandan İKSV tarafından düzenlenen 45. İstanbul Müzik Festivali de yazın başında İstanbullulara müzik dolu bir ay yaşattı. %98 dolulukla 20 bin müzikseverin katıldığı 45. İstanbul Müzik Festivali'nde Aya İrini, İş Sanat, Zorlu PSM'nin yanı sıra Galata Mevlevihanesi ve Kapalıçarşı da konser mekanı olarak kullanıldı. Fazıl Say'dan Londra Oda Orkestrası'na, Mikhail Rudy'den Viyana Oda Orkestrası'na 25 farklı etkinliğe imza İstanbul Müzik Festivali, 2017'nin öne çıkan müzik organizasyonlarından biri oldu. Festivalin dikkat çeken noktalarından biri de yaşayan en önemli bestecilerden biri olarak kabul edilen Philip Glass'ın festivale özel bestelediği 11. Senfonisi'nin dünya prömiyeri oldu. 

Başta Babylon Soundgarden olmak yaz aylarına düzenlenen açıkhava festivallerini Harbiye ve ENKA amfitiyatrosundaki konserleri izledi. Volkswagen Arena'da gerçekleşen Pink Martini, Oscar and the Wolf, Emma Shapplin konseri de 2017'nin akılda kalan organizasyonları arasında yerini aldı. 

Biri 6. Klarnet Festivali olmak üzere Goran Bregoviç iki kez İstanbul'da sahne aldı. 

Milliyet Sanat

Tüm Haberler