♪
Kültür bakanlığı sınavında. Ankara thm koro şefi kızını aldı. Urfa korusu şefi kayın biraderini aldı. İstanbul korosu şefi oğlu ve yeğenini aldı. ilginizi çekerse detay verebilirim
ttnet arena - 09.07.2024
♪
Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anarken, ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılını en coşkun ifadelerle kutluyoruz.
Mavi Nota - 28.10.2023
♪
Anadolu Güzel Sanatlar Liseleri Müzik Bölümlerinin Eğitim Programları Sorunları
Gülşah Sargın Kaptaş - 28.10.2023
♪
GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE!
Mavi Nota - 07.02.2023
♪
30 yıl sonra karşılaşmak çok güzel Kurtuluş, teveccüh etmişsin çok teşekkür ederim. Nerelerdesin? Bilgi verirsen sevinirim, selamlar, sevgiler.
M.Semih Baylan - 08.01.2023
♪
Değerli Müfit hocama en içten sevgi saygılarımı iletin lütfen .Üniversite yıllarımda özel radyo yayıncılığı yaptım.1994 yılında derginin bu daldaki ödülüne layık görülmüştüm evde yıllar sonra plaketi buldum hadi bir internetten arayayım dediğimde ikinci büyük şoku yaşadım 1994 de verdiği ödülü değerli hocam arşivinde fotoğraf larımız ile yayınlamaya devam ediyor.ne büyük bir emek emeği geçen herkese en derin saygılarımı sunarım.Ne olur hocamın ellerinden benim için öpün.
Kurtuluş Çelebi - 07.01.2023
♪
18. yılımız kutlu olsun
Mavi Nota - 24.11.2022
♪
Biliyorum Cüneyt bey, yazımda da böyle bir şey demedim zaten.
editör - 20.11.2022
♪
sayın müfit bey bilgilerinizi kontrol edi 6440 sayılı cso kurulrş kanununda 4 b diye bir tanım yoktur
CÜNEYT BALKIZ - 15.11.2022
♪
Sayın Cüneyt Balkız, yazımda öncelikle bütün 4B’li sanatçıların kadroya alınmaları hususunu önemle belirtirken, bundan sonra orkestraları 6940 sayılı CSO kanunu kapsamında, DOB ve DT’de kendi kuruluş yasasına, diğer toplulukların da kendi yönetmeliklerine göre alımların gerçekleştirilmesi konusuna da önemle dikkat çektim!
editör - 13.11.2022
36 yıldır Uluslararası Ankara Müzik Festivali’ni düzenleyen SCA Vakfı, çoksesli müziği sevdirmek ve farkındalık yaratmak adına üniversitelerin en yoğun kullanılan, buluşma noktaları olan mekanlarda mini konserler/dinletiler organize etmeye başlamıştır.
SCA Vakfı, ülkemizde evrensel çoksesli müziği geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla çağdaş Türk bestecilerinin eserlerinin seslendirilmesini sağlamak, yayınlar yapmak, yetenekli gençlerin eğitimlerine destek olmak için çalışmakta ve Ankaralılık adına 36 yıldır özveri ile Uluslararası Ankara Müzik Festivali’ni düzenlemektedir
Başkentin en uzun soluklu etkinliği ve Ankara’nın sanatsal hayatında önemli bir yer edinerek 35 yıldır ayakta kalmayı başarmış Uluslararası Ankara Müzik Festivali 4-25 Nisan 2019 tarihleri arasında 36.kez sanatseverlerle buluşacak.
Dünyada ve ülkemizde yaşanan siyasi ve ekonomik zorluklara rağmen sanatın var olması gerekliliğine olan inanç ile sorumluluktan vazgeçilmeksizin 36. Festival’de, başta ülkemizin yetiştirdiği güzide sanatçılarımız olmak üzere Almanya, Brezilya, Estonya, Fransa, Gürcistan, İspanya, İtalya ve Ukrayna’dan klasik müzik, dans ve caz alanlarının seçkin örneklerini sunacak 400’e yakın sanatçı ve topluluk yer alacak.
Üniversite gençliğine yaşıtları aracılığıyla klasik müziği, vakfımızı, etkinliklerini ve 36.Uluslararası Ankara Müzik Festivali’ni tanıtmak amacıyla düzenlenen konserlerin ilki ODTÜ Mimarlık fakültesinde gerçekleşmiştir. Bir sonraki konser ise 21 Mart Perşembe günü (yarın), saat 12.00’de, Çankaya Üniversitesi Bağlıca Kampüsü’nde gerçekleşecektir.
Konserde, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Öğretim Elemanı Gülnur Kurt ile çalışmalarını sürdüren Fagot Sanat Dalı öğrencileri Buket Tunç, Melisa Büyükyörük ve Emirhan Kurt, Çankaya Üniversitesi öğrencilerine ve Öğretim Üyelerine aralarında, Pyotr Ilyich Tchaikovsky, Julius Weissenborn, Ray Brown bestecilerin eserlerinden oluşan seçkin bir program sunacaklar.