♪
Kültür bakanlığı sınavında. Ankara thm koro şefi kızını aldı. Urfa korusu şefi kayın biraderini aldı. İstanbul korosu şefi oğlu ve yeğenini aldı. ilginizi çekerse detay verebilirim
ttnet arena - 09.07.2024
♪
Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anarken, ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılını en coşkun ifadelerle kutluyoruz.
Mavi Nota - 28.10.2023
♪
Anadolu Güzel Sanatlar Liseleri Müzik Bölümlerinin Eğitim Programları Sorunları
Gülşah Sargın Kaptaş - 28.10.2023
♪
GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE!
Mavi Nota - 07.02.2023
♪
30 yıl sonra karşılaşmak çok güzel Kurtuluş, teveccüh etmişsin çok teşekkür ederim. Nerelerdesin? Bilgi verirsen sevinirim, selamlar, sevgiler.
M.Semih Baylan - 08.01.2023
♪
Değerli Müfit hocama en içten sevgi saygılarımı iletin lütfen .Üniversite yıllarımda özel radyo yayıncılığı yaptım.1994 yılında derginin bu daldaki ödülüne layık görülmüştüm evde yıllar sonra plaketi buldum hadi bir internetten arayayım dediğimde ikinci büyük şoku yaşadım 1994 de verdiği ödülü değerli hocam arşivinde fotoğraf larımız ile yayınlamaya devam ediyor.ne büyük bir emek emeği geçen herkese en derin saygılarımı sunarım.Ne olur hocamın ellerinden benim için öpün.
Kurtuluş Çelebi - 07.01.2023
♪
18. yılımız kutlu olsun
Mavi Nota - 24.11.2022
♪
Biliyorum Cüneyt bey, yazımda da böyle bir şey demedim zaten.
editör - 20.11.2022
♪
sayın müfit bey bilgilerinizi kontrol edi 6440 sayılı cso kurulrş kanununda 4 b diye bir tanım yoktur
CÜNEYT BALKIZ - 15.11.2022
♪
Sayın Cüneyt Balkız, yazımda öncelikle bütün 4B’li sanatçıların kadroya alınmaları hususunu önemle belirtirken, bundan sonra orkestraları 6940 sayılı CSO kanunu kapsamında, DOB ve DT’de kendi kuruluş yasasına, diğer toplulukların da kendi yönetmeliklerine göre alımların gerçekleştirilmesi konusuna da önemle dikkat çektim!
editör - 13.11.2022
Müzik Bilimleri Bölümü Müzikoloji Anabilim Dalı olarak lisans ve lisansüstü öğrencilerinin akademik yaşama intibakını önemseyen Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı, buna uygun surette öğrencilerin, akademik yaşamın vazgeçilmezlerinden biri olan sempozyum kültürüyle tanışmalarına olanak sağlamak üzere çevimiçi bir öğrenci sempozyumu düzenlemektedir. Söz konusu birliktelikte lisans ve lisansüstü öğrenciler özgün çalışmalarını paylaşabileceklerdir.
Ülkemizin müstakbel müzikbilimcilerini bir araya getirmeyi hedefleyen sempozyumda yeni katılımcıları sempozyuma dahil etmek akademik birlikteliğin daha fazla artırılmasını amaçlamaktadır.
Aşağıda sempozyuma ilişkin bilgiler yer almaktadır. Sempozyuma ilişkin soru ve katkılarınızı muzikbilimtoplulugu@gmail.com e-posta adresine iletebilirsiniz.
Önemli tarihler
- Son bildiri özeti Gönderim Tarihi: 5 Aralık 2021 Pazar
- Kabul edilen bildirilerin açıklanması: 15 Aralık 2021 Çarşamba
- Sempozyum Tarihi: 24 Aralık 2021 Cumartesi
Bildiri özeti yazım kuralları:
- Özette; çalışmanın kuramsal çerçevesi, yöntemi, çarpıcı bulgu ve sonuçları en fazla 300 sözcükle anlatılmalıdır.
- Bildiri başlığı 14 punto, tamamı büyük harfle, koyu ve ortalı yazılmalıdır.
- Özet metni 12 punto, iki ana yaslı ve tek satır aralığıyla yazılmalıdır.
- Yazar adı; başlığın altında sağa yaslı olarak 12 punto ile yazılmalı, kurum bilgileri ise dipnotta verilmelidir.
- Özetin ardından en az 3 anahtar sözcük yer almalıdır.
- Anahtar kelimeleri müteakiben önerilen konuya dair iki adet ilgili yayın bildirilmelidir. Söz konusu yayınların bildirilmesinde Hacettepe Üniversitesi Bilimsel Yayınlarda Kaynak Gösterme İlkeleri esas alınmalıdır. Bu belgeye aşağıda linkten ulaşmak mümkündür:
- https://docplayer.biz.tr/396815-Hacettepe-universitesi-bilimsel-yayinlarda-kaynak-gosterme-ilkeleri.html.
- Bildiri özetleri hakem denetiminden geçecek, kabul edilen bildiriler ve sempozyumun önümüzdeki aşamalarına ilişkin bilgiler yukarıda verilen tarihte yazarlarına duyurulacaktır.