♪
Kültür bakanlığı sınavında. Ankara thm koro şefi kızını aldı. Urfa korusu şefi kayın biraderini aldı. İstanbul korosu şefi oğlu ve yeğenini aldı. ilginizi çekerse detay verebilirim
ttnet arena - 09.07.2024
♪
Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anarken, ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılını en coşkun ifadelerle kutluyoruz.
Mavi Nota - 28.10.2023
♪
Anadolu Güzel Sanatlar Liseleri Müzik Bölümlerinin Eğitim Programları Sorunları
Gülşah Sargın Kaptaş - 28.10.2023
♪
GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE!
Mavi Nota - 07.02.2023
♪
30 yıl sonra karşılaşmak çok güzel Kurtuluş, teveccüh etmişsin çok teşekkür ederim. Nerelerdesin? Bilgi verirsen sevinirim, selamlar, sevgiler.
M.Semih Baylan - 08.01.2023
♪
Değerli Müfit hocama en içten sevgi saygılarımı iletin lütfen .Üniversite yıllarımda özel radyo yayıncılığı yaptım.1994 yılında derginin bu daldaki ödülüne layık görülmüştüm evde yıllar sonra plaketi buldum hadi bir internetten arayayım dediğimde ikinci büyük şoku yaşadım 1994 de verdiği ödülü değerli hocam arşivinde fotoğraf larımız ile yayınlamaya devam ediyor.ne büyük bir emek emeği geçen herkese en derin saygılarımı sunarım.Ne olur hocamın ellerinden benim için öpün.
Kurtuluş Çelebi - 07.01.2023
♪
18. yılımız kutlu olsun
Mavi Nota - 24.11.2022
♪
Biliyorum Cüneyt bey, yazımda da böyle bir şey demedim zaten.
editör - 20.11.2022
♪
sayın müfit bey bilgilerinizi kontrol edi 6440 sayılı cso kurulrş kanununda 4 b diye bir tanım yoktur
CÜNEYT BALKIZ - 15.11.2022
♪
Sayın Cüneyt Balkız, yazımda öncelikle bütün 4B’li sanatçıların kadroya alınmaları hususunu önemle belirtirken, bundan sonra orkestraları 6940 sayılı CSO kanunu kapsamında, DOB ve DT’de kendi kuruluş yasasına, diğer toplulukların da kendi yönetmeliklerine göre alımların gerçekleştirilmesi konusuna da önemle dikkat çektim!
editör - 13.11.2022
20. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali, Fransız piyanist Olivier Gardon’u Gümüşlük’ün tarihi taş ocağında konuk etti. Gün batımında başlayan konser yıldızların altında devam ederken, Fransız piyanist, eleştirmenlerden neden bu kadar övgü aldığını izleyiciye performansıyla gösterdi. Taşta konserleri serisinde, iki saate yakın sahnede kalan Olivier Gardon, Bodrumlu klasik müzik düşkünlerine Beethoven, Schumann ve Debussy’nin eserlerinden hazırladığı bir seçkiyle unutulmaz bir gece yaşattı.
Klasik müzik tutkunlarının yanı sıra Bodrum’un tanınmış simalarını bir araya getiren konser, Fransız piyanistin performansıyla bir müzik şölenine dönüştü. Londra Senfoni Orkestrası, Salzburg Mozarteum Orkestrası, Sofya Filarmoni Orkestrası, Prag Oda Orkestrası gibi daha pek çok önemli okestrayla sahneye çıkan Olivier Gardon, Karl Münchinger, Ferdinand Leitner, Pierre Dervaux, Jean-Claude Casadesus gibi şefler eşliğinde sahne almış. Bu defa solo performansıyla izleyicinin karşısına çıkan Gardon, Gümüşlük’teki geceye Alman besteci L.v. Beethoven’ın, “Sonata no. 30 op. 109 E major” adlı yapıtıyla başladı. Sanatçı daha sonra yine bir Alman besteci olan ve romantik dönemin ilk temsilcilerinde R. Schumann’ın, “Humoreske op. 20” adlı eserini seslendirdi. Programda son olarak, müzikte izlenimcilik akımının en önemli temsilcisi olarak gösterilen Fransız bestecesi C.Debussy’nin, “6 Preludes (excerpts from the second book)” adlı eserini izleyicinin beğenisine sunan Olivier Gardon, alkışlarla programını sonlandırdı. Ancak izleyicinin yoğun isteği üzerine tekrar piyanonun başına gelen sanatçı, iki kere bis yaptı.