ISSN: 1301 - 3971
Yıl: 18      Sayı: 1968
Şu an 100 müzisyen gazete okuyor
Müzik ON OFF

Günün Mesajları


♪ Kültür bakanlığı sınavında. Ankara thm koro şefi kızını aldı. Urfa korusu şefi kayın biraderini aldı. İstanbul korosu şefi oğlu ve yeğenini aldı. ilginizi çekerse detay verebilirim
ttnet arena - 09.07.2024


♪ Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anarken, ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılını en coşkun ifadelerle kutluyoruz.
Mavi Nota - 28.10.2023


♪ Anadolu Güzel Sanatlar Liseleri Müzik Bölümlerinin Eğitim Programları Sorunları
Gülşah Sargın Kaptaş - 28.10.2023


♪ GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE!
Mavi Nota - 07.02.2023


♪ 30 yıl sonra karşılaşmak çok güzel Kurtuluş, teveccüh etmişsin çok teşekkür ederim. Nerelerdesin? Bilgi verirsen sevinirim, selamlar, sevgiler.
M.Semih Baylan - 08.01.2023


♪ Değerli Müfit hocama en içten sevgi saygılarımı iletin lütfen .Üniversite yıllarımda özel radyo yayıncılığı yaptım.1994 yılında derginin bu daldaki ödülüne layık görülmüştüm evde yıllar sonra plaketi buldum hadi bir internetten arayayım dediğimde ikinci büyük şoku yaşadım 1994 de verdiği ödülü değerli hocam arşivinde fotoğraf larımız ile yayınlamaya devam ediyor.ne büyük bir emek emeği geçen herkese en derin saygılarımı sunarım.Ne olur hocamın ellerinden benim için öpün.
Kurtuluş Çelebi - 07.01.2023


♪ 18. yılımız kutlu olsun
Mavi Nota - 24.11.2022


♪ Biliyorum Cüneyt bey, yazımda da böyle bir şey demedim zaten.
editör - 20.11.2022


♪ sayın müfit bey bilgilerinizi kontrol edi 6440 sayılı cso kurulrş kanununda 4 b diye bir tanım yoktur
CÜNEYT BALKIZ - 15.11.2022


♪ Sayın Cüneyt Balkız, yazımda öncelikle bütün 4B’li sanatçıların kadroya alınmaları hususunu önemle belirtirken, bundan sonra orkestraları 6940 sayılı CSO kanunu kapsamında, DOB ve DT’de kendi kuruluş yasasına, diğer toplulukların da kendi yönetmeliklerine göre alımların gerçekleştirilmesi konusuna da önemle dikkat çektim!
editör - 13.11.2022


Tüm Mesajlar

Anket


Müziğin Yaşamınızdaki Yeri Nedir?

Sonuçları Gör

Geçmişteki Anketler

Tavsiye Et




Tavsiye etmek için sisteme girmeniz gerekmektedir.

Destekleyenlerimiz






 

Haberler


Trompetçi Cana Çankaya ile usta piyanist ve davulcu Jomy Jai özel bir konser için bir araya geliyorlar! 12.02.2025


Uluslararası alanda başarılı projelere imza atan trompet ve vokal sanatçısı Cana Çankaya, başarılı müzisyen arkadaşı piyanist ve davulcu olan Jomy Jai ile 14 Şubat’ta özel bir etkinlikte buluşuyor. İkili ayrıca “Hay-Hay” isimli yeni bir elektronik etnik müzik projesinin de müjdesini verdi.

Çocuk ya
şlardan itibaren müziğin içinde olan ve İstanbul Devlet Opera ve Balesi çocuk korosunda başladığı sanat hayatını uluslararası projelere taşıyan Cana Çankaya, 14 Şubat 2025 Cuma günü gerçekleşecek özel etkinlikte başarılı müzisyen Jomy Jai ile sahne alacak. Duo formatında gerçekleşecek performansta, iki değerli sanatçı müzikseverlere unutulmaz bir Sevgililer Günü yaşatmaya hazırlanıyor.

İngiliz Sanat Konseyi tarafından “Küresel Yetenek” olarak onaylanan ve kariyerini Londra ve İstanbul’da sürdüren Çankaya, etkinlik haberinin yanı sıra heyecan verici bir projenin de müjdesini verdi. Jomy Jai ile birlikte hazırladıkları “Hay-Hay” isimli yeni elektronik etnik müzik projesi, yakın zamanda müzikseverlerle buluşacak.

Akustik ve elektronik projeleri birle
ştirmedeki ustalığıyla tanınan Çankaya’nın, Miami’deki plak çalışmalarıyla da adını uluslararası alanda duyurduğu biliniyor. Sanatçı, 2006’da “Surreal Heights” ve 2012’de yayımladığı maxi single projeleriyle de dikkat çekmişti.

Cana Çankaya ve Jomy Jai, ‘Unchained Melodies: A Valentine’s Day‘ gecesinde 14
Şubat 2025 Cuma  akşamı saat 19:30’da (Londra saati) DasDas Box London‘da sahne alacak.

Tüm Haberler