♪
Kültür bakanlığı sınavında. Ankara thm koro şefi kızını aldı. Urfa korusu şefi kayın biraderini aldı. İstanbul korosu şefi oğlu ve yeğenini aldı. ilginizi çekerse detay verebilirim
ttnet arena - 09.07.2024
♪
Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anarken, ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılını en coşkun ifadelerle kutluyoruz.
Mavi Nota - 28.10.2023
♪
Anadolu Güzel Sanatlar Liseleri Müzik Bölümlerinin Eğitim Programları Sorunları
Gülşah Sargın Kaptaş - 28.10.2023
♪
GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE!
Mavi Nota - 07.02.2023
♪
30 yıl sonra karşılaşmak çok güzel Kurtuluş, teveccüh etmişsin çok teşekkür ederim. Nerelerdesin? Bilgi verirsen sevinirim, selamlar, sevgiler.
M.Semih Baylan - 08.01.2023
♪
Değerli Müfit hocama en içten sevgi saygılarımı iletin lütfen .Üniversite yıllarımda özel radyo yayıncılığı yaptım.1994 yılında derginin bu daldaki ödülüne layık görülmüştüm evde yıllar sonra plaketi buldum hadi bir internetten arayayım dediğimde ikinci büyük şoku yaşadım 1994 de verdiği ödülü değerli hocam arşivinde fotoğraf larımız ile yayınlamaya devam ediyor.ne büyük bir emek emeği geçen herkese en derin saygılarımı sunarım.Ne olur hocamın ellerinden benim için öpün.
Kurtuluş Çelebi - 07.01.2023
♪
18. yılımız kutlu olsun
Mavi Nota - 24.11.2022
♪
Biliyorum Cüneyt bey, yazımda da böyle bir şey demedim zaten.
editör - 20.11.2022
♪
sayın müfit bey bilgilerinizi kontrol edi 6440 sayılı cso kurulrş kanununda 4 b diye bir tanım yoktur
CÜNEYT BALKIZ - 15.11.2022
♪
Sayın Cüneyt Balkız, yazımda öncelikle bütün 4B’li sanatçıların kadroya alınmaları hususunu önemle belirtirken, bundan sonra orkestraları 6940 sayılı CSO kanunu kapsamında, DOB ve DT’de kendi kuruluş yasasına, diğer toplulukların da kendi yönetmeliklerine göre alımların gerçekleştirilmesi konusuna da önemle dikkat çektim!
editör - 13.11.2022
Mabel Matiz 14 ve 15 Şubat tarihlerinde "Mabel Matiz 360" adlı özel konsept sahne ile Volkswagen Arena'da iki gün üst üste konser verdi. Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşen konserler için hem ayakta hem oturmalı düzende tüm seyircisinin 360 derece çevrelediği özel bir sahne kuruldu. Yaklaşık 400 kişilik ekibin günler süren çalışması sonucunda kurulan sahne, Mabel Matiz’in duygu dolu konserlerine ev sahipliği yaptı.
Ünlü sanatçı, konserin ikinci gününde “360 konserlerimize hoş geldiniz. İkinci günde de en az dünkü kadar heyecanlıyım. Dün çok eğlendik umuyorum bu akşam da aynı mutluluğu yaşayacağız. Bizimle olduğunuz, bu eşsiz anı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim” diye sevenlerini selamladı. Tüm şarkılarını sevdikleriyle birlikte seslendiren ünlü sanatçı, konser boyunca dev sahnede enerjisiyle eşsiz anlar yaşattı.
Konserlerini ‘Fan’ şarkısıyla açan Mabel Matiz, ‘Aşk Yok Olmaktı’, ‘Düldül’ ‘Ya Bu İşler Ne’ gibi şarkılarıyla izleyenlerini coştururken ‘Müphem’, ‘Karakol’, ‘Sarmaşık’, ‘Fırtınadayım’ gibi parçalarıyla Arena’yı dolduran izleyicilerini duygu seline sürükledi. Mabel Matiz 14 Şubat’ta yayınlanan ‘Zor Değil’ parçasını da sahnede söyledi. Matiz, “İlk göz ağrım, ilk hit’im Zor Değil’i 12 yıl sonra yeniden söyledim. Şimdi sizlerle. Eski şarkılarımı yeniden düzenlediğim ve benim için bir ara albüm olan Aklı Selim de yakında sizlerle buluşacak” diyerek şarkıyı anons etti. Matiz, konserde seyircilerine bir sürpriz yaparak ‘Gel’ ve ‘Pişman Olduğun Zaman’ adlı şarkıları ise yaylı çalgılardan oluşan özel bir orkestra eşliğinde seslendirdi. Şarkılara eşlik eden ve Mabel Matiz’in konuşmalarından oluşan özel videolar ise büyük alkış aldı.