♪
Kültür bakanlığı sınavında. Ankara thm koro şefi kızını aldı. Urfa korusu şefi kayın biraderini aldı. İstanbul korosu şefi oğlu ve yeğenini aldı. ilginizi çekerse detay verebilirim
ttnet arena - 09.07.2024
♪
Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anarken, ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılını en coşkun ifadelerle kutluyoruz.
Mavi Nota - 28.10.2023
♪
Anadolu Güzel Sanatlar Liseleri Müzik Bölümlerinin Eğitim Programları Sorunları
Gülşah Sargın Kaptaş - 28.10.2023
♪
GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE!
Mavi Nota - 07.02.2023
♪
30 yıl sonra karşılaşmak çok güzel Kurtuluş, teveccüh etmişsin çok teşekkür ederim. Nerelerdesin? Bilgi verirsen sevinirim, selamlar, sevgiler.
M.Semih Baylan - 08.01.2023
♪
Değerli Müfit hocama en içten sevgi saygılarımı iletin lütfen .Üniversite yıllarımda özel radyo yayıncılığı yaptım.1994 yılında derginin bu daldaki ödülüne layık görülmüştüm evde yıllar sonra plaketi buldum hadi bir internetten arayayım dediğimde ikinci büyük şoku yaşadım 1994 de verdiği ödülü değerli hocam arşivinde fotoğraf larımız ile yayınlamaya devam ediyor.ne büyük bir emek emeği geçen herkese en derin saygılarımı sunarım.Ne olur hocamın ellerinden benim için öpün.
Kurtuluş Çelebi - 07.01.2023
♪
18. yılımız kutlu olsun
Mavi Nota - 24.11.2022
♪
Biliyorum Cüneyt bey, yazımda da böyle bir şey demedim zaten.
editör - 20.11.2022
♪
sayın müfit bey bilgilerinizi kontrol edi 6440 sayılı cso kurulrş kanununda 4 b diye bir tanım yoktur
CÜNEYT BALKIZ - 15.11.2022
♪
Sayın Cüneyt Balkız, yazımda öncelikle bütün 4B’li sanatçıların kadroya alınmaları hususunu önemle belirtirken, bundan sonra orkestraları 6940 sayılı CSO kanunu kapsamında, DOB ve DT’de kendi kuruluş yasasına, diğer toplulukların da kendi yönetmeliklerine göre alımların gerçekleştirilmesi konusuna da önemle dikkat çektim!
editör - 13.11.2022
Şimdi sizinle birkaç kelime paylaşacağım: Huzur, müzik, rahatlama, bağımsız ve İzlanda. Dünyanın neresine giderseniz gidin; bu kelimelerle karşılaşan her insanın cevabı aynı olur: Sigur Rós.
İzlanda’ya gitme şansım hiç olmadı; fakat pek çok adadan oluşan bu ülke bana, dünyanın içinde olmasına rağmen bütünden kopmuş, tanımlamaların olmadığı, beyaz bir boşluğu ifade ediyor. Post-rock türünde müzik yapan, bağımsız müziğin önemli ismi Sigur Rós da İzlanda’nın bu sınır tanımayan yaratıcılığını müziğe yansıtan gruplardan biri. Yağmurun kendini fazlasıyla gösterdiği bu günlerde, sosyal medya mecralarında “Tam bu havanın şarkısı” başlığı altında pek çok kez karşılaşacağımızı tahmin ettiğim grup, farklı bir çalışmayla, tüm dünyayla aynı anda İstanbul’a da geliyor.
Burada sizi bir nebze de olsa heyecanlandırmış olabiliriz; fakat grubun kendisi gelmiyor. 23 Mayıs’ta yayımladıkları altıncı albümü ‘Valtari’ için grup, farklı bir proje hazırladı: ‘The Valtari Mystery Film Experiment’. 12 parçadan oluşan albüm için grup, 12 yönetmenden albümdeki şarkıları dinlediklerinde onlar için neleri çağrıştırıyorsa bunu görsel olarak anlatmalarını istedi.
Programlanmamış duygular
Aralarında Ramin Bahrani, Alma Har’el, John Cameron Mitchell ve Ryan McGinley gibi ünlü yönetmenler, Sigur Rós’un şu sözüne uyarak, albümdeki tüm şarkıları için kısa filmler çektiler: “Hiçbir zaman müziğimize programlanmış bir duygusal karşılık verilmesini istemedik. Kimseye nasıl hissetmeleri gerektiği ve şarkılarımızdan ne almaları gerektiğini de söylemek istemedik. Yönetmenlerin bize nasıl filmlerle geri döneceklerini bilmiyoruz. Bu nedenle umarız ilginç olur.”
Bu yazıya henüz yorum yapılmadı.
Yorumları okumak yada yorum yazmak için sisteme giriniz.