♪
Kültür bakanlığı sınavında. Ankara thm koro şefi kızını aldı. Urfa korusu şefi kayın biraderini aldı. İstanbul korosu şefi oğlu ve yeğenini aldı. ilginizi çekerse detay verebilirim
ttnet arena - 09.07.2024
♪
Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anarken, ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılını en coşkun ifadelerle kutluyoruz.
Mavi Nota - 28.10.2023
♪
Anadolu Güzel Sanatlar Liseleri Müzik Bölümlerinin Eğitim Programları Sorunları
Gülşah Sargın Kaptaş - 28.10.2023
♪
GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE!
Mavi Nota - 07.02.2023
♪
30 yıl sonra karşılaşmak çok güzel Kurtuluş, teveccüh etmişsin çok teşekkür ederim. Nerelerdesin? Bilgi verirsen sevinirim, selamlar, sevgiler.
M.Semih Baylan - 08.01.2023
♪
Değerli Müfit hocama en içten sevgi saygılarımı iletin lütfen .Üniversite yıllarımda özel radyo yayıncılığı yaptım.1994 yılında derginin bu daldaki ödülüne layık görülmüştüm evde yıllar sonra plaketi buldum hadi bir internetten arayayım dediğimde ikinci büyük şoku yaşadım 1994 de verdiği ödülü değerli hocam arşivinde fotoğraf larımız ile yayınlamaya devam ediyor.ne büyük bir emek emeği geçen herkese en derin saygılarımı sunarım.Ne olur hocamın ellerinden benim için öpün.
Kurtuluş Çelebi - 07.01.2023
♪
18. yılımız kutlu olsun
Mavi Nota - 24.11.2022
♪
Biliyorum Cüneyt bey, yazımda da böyle bir şey demedim zaten.
editör - 20.11.2022
♪
sayın müfit bey bilgilerinizi kontrol edi 6440 sayılı cso kurulrş kanununda 4 b diye bir tanım yoktur
CÜNEYT BALKIZ - 15.11.2022
♪
Sayın Cüneyt Balkız, yazımda öncelikle bütün 4B’li sanatçıların kadroya alınmaları hususunu önemle belirtirken, bundan sonra orkestraları 6940 sayılı CSO kanunu kapsamında, DOB ve DT’de kendi kuruluş yasasına, diğer toplulukların da kendi yönetmeliklerine göre alımların gerçekleştirilmesi konusuna da önemle dikkat çektim!
editör - 13.11.2022
8-bit sound’un en dinlenebilir halini üreten Kanadalı grup Crystal Castles, geçen ay yayımladıkları üçüncü albümleriyle (ilk iki albüm gibi üçüncü albümün de ismi yok, (III) diye anılıyor) yılın en iyi albümleri listelerinde kendileri için ayrılan yere yerleşti. Zira, albüm öncesi yayımladıkları ‘Plague’, ‘Wrath of God’ ve ‘Affection’ı duyanlar, listelerde zaten onlar için bir yer ayırmıştı.
İkinci albümde, ilk albümdeki pürüzleri biraz daha törpüleyen ikili; son albümlerinde iyiden iyiye uslanmış. Tabii yalnızca müzikal anlamda. Canlı performanslarında seyircilerinin kafasına mikrofon fırlatmaya, bodyguard yumruklamaya ve viskişişesi kırmaya devam ediyorlar. Albümün geneline bakıldığında, ikilinin tutkularının azaldığı, otokontrollerinin ise arttığı gözlemlenebilir.
Önceden servis edilen ‘Plague’ ve ‘Affection’ın yanı sıra, 12 şarkılık albümün en dikkat çeken ve kolayca adapte olunan parçaları, ‘Telepath’ ve ‘Sad Eyes’; henüz dinlemediyseniz bir kulak verin. Grubun müzikal anlamda kendini iyiden iyiye özgür bıraktığı şarkıların başında ise şüphesiz dinlemesi diğerlerine göre daha zor olan ‘Insulin’ geliyor. Kısacası, yeni albümde de synthesizer’ın izinde giden; acı, hoyrat ve karanlık sound’larından ödün vermeden yoluna devam eden grup 8-bit’le arasına belli bir mesafe koymuş. Bilgisayarın etkisinden çıkan yeni sound’ları için “eskiye nazaran” daha temiz denebilir. İlk iki albümün “acı verirken dans da ettiren” muhteviyatı üçüncü albümde yerini “acı verirken dans mans ettirmeyen” bir atmosfere bırakmış. Alice Glass’ın insanın karnına karnına yumruk atan, pürüzlü ve boğuk vokali ise yerli yerinde duruyor. Merak etmeyin.
Bu yazıya henüz yorum yapılmadı.
Yorumları okumak yada yorum yazmak için sisteme giriniz.