♪
Kültür bakanlığı sınavında. Ankara thm koro şefi kızını aldı. Urfa korusu şefi kayın biraderini aldı. İstanbul korosu şefi oğlu ve yeğenini aldı. ilginizi çekerse detay verebilirim
ttnet arena - 09.07.2024
♪
Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anarken, ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılını en coşkun ifadelerle kutluyoruz.
Mavi Nota - 28.10.2023
♪
Anadolu Güzel Sanatlar Liseleri Müzik Bölümlerinin Eğitim Programları Sorunları
Gülşah Sargın Kaptaş - 28.10.2023
♪
GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE!
Mavi Nota - 07.02.2023
♪
30 yıl sonra karşılaşmak çok güzel Kurtuluş, teveccüh etmişsin çok teşekkür ederim. Nerelerdesin? Bilgi verirsen sevinirim, selamlar, sevgiler.
M.Semih Baylan - 08.01.2023
♪
Değerli Müfit hocama en içten sevgi saygılarımı iletin lütfen .Üniversite yıllarımda özel radyo yayıncılığı yaptım.1994 yılında derginin bu daldaki ödülüne layık görülmüştüm evde yıllar sonra plaketi buldum hadi bir internetten arayayım dediğimde ikinci büyük şoku yaşadım 1994 de verdiği ödülü değerli hocam arşivinde fotoğraf larımız ile yayınlamaya devam ediyor.ne büyük bir emek emeği geçen herkese en derin saygılarımı sunarım.Ne olur hocamın ellerinden benim için öpün.
Kurtuluş Çelebi - 07.01.2023
♪
18. yılımız kutlu olsun
Mavi Nota - 24.11.2022
♪
Biliyorum Cüneyt bey, yazımda da böyle bir şey demedim zaten.
editör - 20.11.2022
♪
sayın müfit bey bilgilerinizi kontrol edi 6440 sayılı cso kurulrş kanununda 4 b diye bir tanım yoktur
CÜNEYT BALKIZ - 15.11.2022
♪
Sayın Cüneyt Balkız, yazımda öncelikle bütün 4B’li sanatçıların kadroya alınmaları hususunu önemle belirtirken, bundan sonra orkestraları 6940 sayılı CSO kanunu kapsamında, DOB ve DT’de kendi kuruluş yasasına, diğer toplulukların da kendi yönetmeliklerine göre alımların gerçekleştirilmesi konusuna da önemle dikkat çektim!
editör - 13.11.2022
Yemek seçer misiniz?
Herkesin sevdiği bir yemek, her toplumun da farklı bir mutfak kültürü vardır. Salyangoz da bunlardan biridir. Özellikle de Fransız mutfağında.
Her ne kadar yemek olarak bizim kültürümüzde pek sevilmese de ilginç bir hayvandır salyangoz. Algıları çok yüksek olan ve bitki özleri ile beslenen, yavaş ama kendinden emin bir hayvandır.
Charles Darwin'in tepkilerini ölçmek için saatlerce salyangozlara flüt çaldığı da bilinir.
Algı. Kendine güven.
Peki biz neyiz?
Çok iyi bir algı yönetimine tabi tutulduğumuz bir gerçek. Beyni uyuşturulmuş bir haldeyiz. Bir kaç yıldır süren ve pandemi sürecinden itibaren iyice artan toplumu bastırma politikası artık doruk noktasında. Gelişen teknoloji de bunun en büyük yardımcısı. Ot gibi yaşıyor, koyun gibi güdülüyoruz.
Salyangozlardan bile geri olduğumuz bir gerçek.
Bir salyangoz gibi köklerimizden beslenip büyümek yerine bir sinek gibi oradan oraya konuyor, her koyduğumuz yerde de tokat yiyoruz.
Neden mi? Güce tapmayı marifet saydığımızdan.
Çözümü hep kurtarıcılarda aramışız ve düştüğümüz her zorlukta bir kurtarıcının gelmesini beklemişiz. Oysa ki gerçek güç kendimizde.
Eminim ki hepiniz gençliğe hitabeyi defalarca okumuşsunuzdur. 100 yıl önce yazılan gençliğe hitabenin bugünü anlattığının farkında mısınız?
Yüz yıl sonrasını görebilen bir liderin kurduğu ülkede, burnunun ucunu göremeyen bir toplum haline geldik.
Kurtarıcı beklemeye gerek yok. Köklerimizden kuvvet alıp güzel bir gelecek için çalışmak bizim elimizde.
Bu yazıya henüz yorum yapılmadı.
Yorumları okumak yada yorum yazmak için sisteme giriniz.